Stickers

Grote stickers

Onze vinylstickers zijn gemaakt van zelfklevend en watervast pvc. Rond, vierkant ovaal of in andere vormen en maten te bestellen. Vinylstickers zijn alleen geschikt voor vlakke ondergronden. We kunnen de stickers lamineren wat de sticker beschermt tegen beschadiging en verkleuring. 

Kleine stickers

Onze stickers worden gemaakt van hoogwaardig polymeer. Glans, mat of transparant. Je kunt ook kiezen uit verwijderbare of permanente lijmlaag. Bescherm je stickers met een laminaatlaag en natuurlijk uitsnijbaar in bijna alle gewenste vormen. 

Translucent

Translucent is een stickermateriaal wat veel licht doorlaat. Wordt gebruikt op ramen en verlichte reclameborden. Bij buitengebruik wordt het gelamineerd tegen verkleuring. 

One way vision

Plak een one way vision sticker op een raam (buitenkant) en je kunt dan niet naar binnen kijken, maar wel naar buiten. Behalve als het buiten donker is en binnen brandt licht. Wordt vaak gebruikt op een achterraam van een auto of op een binnendeur van een kantoor.Magneet folie

Magneet folie kan gebruikt worden op metaal. Wordt vaak gebruikt als tijdelijke reclame op auto's en bussen.

Backlite

Backlite oftewel lichtbak doek. Een paar mm dik en stevig pvc materiaal wat zorgt voor een mooie egale lichtverdeling als het aan de achterkant wordt verlicht.

Etched folie

Deze folie is ondoorzichtig maar laat wel licht door. Ideaal voor wachtkamers, kantoor afscheiding en raambelettering.

De sticker is zilverkleurig gestructureerd. Kan met of zonder print.

Vloersticker

De attentie van vloerstickers is hoog want je kunt er letterlijk niet omheen. Deze vinyl heeft een antislip laag. Bij normaal gebruik gaat de sticker 3 maanden mee.