Dekbedovertrek

Slapen als een roosje? Ontwerp dan zelf je dekbedovertrek met ieder gewenst design en afbeelding: een bijzondere kleuren, een leuke patroon, een foto. Vanaf nu is alles mogelijk! Nooit meer zoeken in het standaard aanbod, bepaal zelf je sfeer in de slaapkamer.

 

Hoogwaardige kwaliteit.

Ons bedtextiel Pro Cotton Percal en Pro Cotton Satin zijn gemaakt van een hoogwaardig katoensoort. De high-end kwaliteit die je kent uit de woonwinkels. Deze is huidvriendelijk, voelt zacht aan en is soepel. De zelf ontworpen print, illustratie of foto wordt door ons geprint met duurzame inkt: op waterbasis. Bovendien zorgt deze manier van printen ervoor dat de kleurintensiteit, van het dekbed,  hoog is.

 

Wisselende patronen.

Een customized dekbedovertrek is niet alleen een ideaal product voor de particuliere markt, maar ook voor hotels en andere groepsaccomodaties. Ontwerp bijvoorbeeld themakamers, voorzie overtrekken van namen of sfeerbeelden. Het is zelfs mogelijk om de voor- en achterzijde met een ander patroon of ontwerp te laten laten bedrukken. Dat geldt ook voor de kussensloop.